– Dedikert miljø for geoteknikk

4. Feb, 2016 | Aktuelt

Eelco van Raaij kom til Norge for å skrive hovedoppgave i Statoil. 20 år senere er nederlenderen fortsatt i landet – og en dedikert geotekniker i GrunnTeknikk.

– Jeg skulle egentlig bare være her i seks måneder, men i Statoil traff jeg hun som skulle bli min kone. Og siden har jeg blitt her, forteller Eelco på flytende norsk.

Sammen norske Katrine har nederlenderen etablert hus og familie på Østre Halsen i Larvik. Etter mange år i offshore-industrien, valgte han å takke ja til jobb i GrunnTeknikk i 2015.

– Jeg liker å jobbe med grunnundersøkelser og fundamentering av bygg fordi det ikke er eksakt vitenskap. Geoteknikk krever både lokalkunnskap og erfaring, forklarer han.

I GrunnTeknikks kontorer på Vear fant han flere som brenner for det samme fagfeltet.

– Her har vi et dedikert miljø for geoteknikk, med mye kompetanse samlet på ett sted. I løpet av få år har GrunnTeknikk blitt et firma med et godt navn, ettertraktet produkt og solide resultater.

Eelco har hovedsaklig Vestfold og Telemark som arbeidsområde. Den krevende utbyggingen av Sjøparken i Stavern, er ett av hans prosjekter.

– Hver dag i GrunnTeknikk er en spennede dag på jobb, smiler Eelco.

– Oppgavene er utfordrende, arbeidsmiljøet er godt. Her har vi ansatte med ulik bakgrunn, nasjonalitet, utdanning og jobberfaring. Det skaper en sunn dynamikk som kommer alle til gode – ikke minst alle vi jobber for.

Fakta

Daglig leder:
Geir Solheim

Styreleder:
Tone Thomassen

Org. nr.
925 362 441

Sentralbord:
Tlf 459 04 500

Postadresse:
GrunnTeknikk AS
Pb 37, 3108 Vear