Foto: Morten Rakke

Søker du jobb som geotekniker eller tilrettelegger og rapportør av grunnundersøkelser?

Grunnteknikk har kontorer i Tønsberg, Porsgrunn, Oslo og Stavanger, og søker etter geoteknikere som kan bidra til å styrke og utvikle vår virksomhet. Primært ønsker vi geoteknikere til våre kontorer i Tønsberg og Stavanger, men tar gjerne imot åpne søknader til våre øvrige kontorsteder. Totalt er vi i dag 16 geoteknikere og 3 miljøgeologer.

I Grunnteknikk streber vi etter å være den gode rådgiveren, og ser etter deg som trives med tett kontakt med kunder og aktivt deltakende i oppdrag fra start til slutt. Samtidig er vi også opptatt av å dyrke et sterkt felles fagmiljø der man ikke står alene med ansvaret. Vi samarbeider gjerne med kolleger på tvers av våre kontorer, og har gode muligheter til å delta i prosjekter både lokalt og nasjonalt, avhengig av egen interesse. Vi ønsker at du har utdanning innen geoteknikk og erfaring med geoteknisk rådgivning og prosjektering, men nyutdannede må også gjerne ta kontakt.

Ved vårt kontor i Tønsberg ser vi også etter en tilrettelegger og rapportør av grunnundersøkelser, samt annen teknisk tegning og mindre geotekniske oppgaver. Her ser vi etter deg som erfaring fra digitale tegneverktøy, gode matematikkunnskaper (realfagslinje ved videregående, ingeniørutdanning el. tilsvarende) og god norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne.

Grunnteknikk tilbyr:

  • Faglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver
  • Både små og store oppdrag, lokalt og nasjonalt
  • Et proaktivt arbeidsmiljø hvor det verdsettes å søke råd fra og dele erfaringer med kolleger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Muligheter til egenutvikling, kurs og fordypning i egne fagområder
  • Gode lønnsbetingelser og bonusordninger
  • Fem ukers ferie, samt fri påske og romjul
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Sosialt, hyggelig og uformelt miljø med årlige turer og fagsamlinger

Ansettelse så snart som mulig/etter nærmere avtale.

Ved spørsmål – ta kontakt med daglig leder Olav Frydenberg, tlf.  994 58 772. Søknad kan sendes på e-post til olav@grunnteknikk.no. Vi vurderer søknader fortløpende.

 

Er du student eller nyutdannet innen fagområdet geoteknikk eller miljøgeologi?

Vi tar gjerne imot studenter til sommerjobb og nyutdannete til fast jobb hos oss. Send oss en åpen søknad på e-post til olav@grunnteknikk.no. Vi behandler søknader fortløpende.

 

GrunnTeknikk har siden oppstart i 2011 bygget opp en kompetent og robust råd­givningsvirksomhet innen geoteknikk og miljøgeologi. Vår hovedvirksomhet er geoteknisk rådgivning og prosjektering innenfor bygg- og anleggssektoren, samt planlegging og gjennomførelse av grunnundersøkelser.

Fakta

Daglig leder:
Olav Frydenberg

Styreleder:
Tone Thomassen

Org. nr.
925 362 441

Sentralbord:
Tlf 459 04 500

Postadresse:
Grunnteknikk AS
Pb 37, 3108 Vear