GrunnTeknikk med kontor i Stavanger

19. Nov, 2020 | Aktuelt

GrunnTeknikk etablerer sitt fjerde kontor i Norge når firmaet nå også er på plass i Stavanger.

– Vi har lenge hatt oppdragsgivere i hele landet, også her i Stavanger-regionen. Med eget kontor får vi muligheten til å jobbe tettere med våre kunder i Rogaland og på vestlandet, forklarer Åmund Skjørshammer Hognestad i GrunnTeknikk AS.

Det nye kontoret på Forus er allerede oppe og går. Foreløpig er Hognestad den eneste medarbeideren i lokalene, men planene er å gjøre noe med dette i tida framover.

– Vi er på jakt etter nye folk. Foreløpig har vi ikke satt et antall, det viktigste er å få de rette menneskene på plass, sier Hognestad.

Etter at GunnTeknikk startet opp i Tønsberg våren 2011, har virksomheten vært i kontinuerlig vekst. I tillegg til kontoret i Tønsberg har bedriften etablert seg i Oslo, Porsgrunn og nå Stavanger. GrunnTeknikk tilbyr geoteknisk og miljøteknisk rådgivning og prosjektering samt grunnundersøkelser.

– Vi har en klar struktur i firmaet som gjør at vi langt på vei kan styre vår egen hverdag, samtidig som vi har et godt fagmiljø å støtte oss til. Med flere folk på plass har vi som mål å øke oppdragsmengden ytterligere, fastslår Hognestad.

Selv i koronaperioden har virksomheten opplevd stor oppdragspågang. Nye geoteknikere ønskes til Stavanger-kontoret så fort som mulig.

– Vi vet at rekruttering kan ta tid. Vi planlegger derfor å gå ut med stillingsannonser så fort som mulig, avslutter Åmund Skjørshammer Hognestad.

Fakta

Daglig leder:
Geir Solheim

Styreleder:
Tone Thomassen

Org. nr.
925 362 441

Sentralbord:
Tlf 459 04 500

Postadresse:
GrunnTeknikk AS
Pb 37, 3108 Vear